Ervaringen van klanten met kinderslaapcoachingVan Gaap Naar Slaap krijgt zowel via Google Reviews als Facebook Reviews een 5 op 5!

Onze dochter (2jaar) sliep niet alleen in en werd s'nachts vaak wakker. Karen heeft ons geholpen bij het verwerven van nieuwe inzichten over het slaapproces en hoe dat wij deze bij onze dochter kunnen verbeteren. Geen 24/7 support maar toch bijna :). Zelfs na de voorziene periode slaaptraining nog altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Een echte aanrader, het heeft ons leven en relatie enorm geholpen.

Senna & Tijl, dochter 2 jaarWat Karen voor ons gezin gedaan heeft is in één woord FAN-TAS-TISCH. Na 15 maanden onderbroken nachten, sliep onze lieve dochter (na 2 weken coaching) plots door. Nu zijn we 2,5 maand verder en ze doet dit nog steeds. Dit allemaal dankzij de betrokken, liefdevolle en persoonlijke methode van Karen. Ik zou het iedere ouder die een kindje heeft met slaapproblemen aanraden.

Dankjewel, Karen, om ons onze slaap terug te geven.

Jitse & Koen, dochter 15 maandenFantastische begeleiding! Onze zoon had plots moeite om alleen in slaap te vallen en wij waren in een vizieuze cirkel terecht gekomen. Door Karen haar hulp zijn wij daar op een heel zachte en aangename manier uit geraakt. Karen staat steeds klaar om je te motiveren en te ondersteunen.

Wij zijn enorm blij dat we dit engagement aangegaan zijn want nu hebben wij een droom van een baby!

Elisa & Amaury, zoon 13 maandenMet een dochter van 19 maanden en frustraties over het feit dat we haar ‘s avonds in ons bed in slaap moesten krijgen (iets wat soms 2uur duurde), klopten we aan bij Karen. Vanaf het eerste contact stelde Karen gerust dat we uit deze vicieuze cirkel konden geraken als we haar via de zachte methode geleidelijk aan alleen lieten in haar eigen kamertje.

Alles verliep beter dan we ooit durfden hopen en na 3 weken sliep onze dochter zonder morren en zonder problemen in haar eigen bedje. Elke nacht 12 uur slaap plus een lang dutje dat ook probleemloos en structureel verloopt. Nu, enkele weken later, zijn we gewend aan alle tijd die we ‘s avonds gewonnen hebben om het huishouden wat op orde te zetten en we kunnen ons het oude ritueel niet meer voorstellen.

Heel erg bedankt voor onze herwonnen avond- en nachtrust en om ons een peuter te geven die uitgerust en welgezind is. Je bent een geweldige steun geweest en alle tips die je gaf, bleken steeds de juiste aanpak. Merci, Karen, hopelijk kunnen nog veel mensen van jouw expertise gebruik maken! Veel groetjes

Ellen & Stijn, dochter 18 maandenWe zijn zeer tevreden over de aanpak van Karen. Persoonlijk, empathisch en een luisterend oor. Het is leuk weer eens een nachtje door te kunnen slapen. De tips die ze geeft zijn bruikbaar en simpel!

Fien & Daan, zoon 2 jaar en 3 maandenDankzij het advies en de begeleiding van Karen zijn we erin geslaagd om het patroon van onderbroken nachten en alle slechte gewoontes die we ontwikkeld hadden om gewoon te kunnen slapen, doorbroken. Zelfs wanneer wij al heel tevreden waren met het resultaat (een goede slaper zou onze dochter toch nooit worden), stimuleerde Karen ons om nog een stapje verder te gaan.

Wij zijn super blij dat we dit traject zijn aangegaan! Geen papjes meer 's nachts, flink alleen gaan slapen, geen peuter meer bij ons in bed! En zelfs nachten dat ze volledig doorslaapt tot de wekker afgaat.

Alice & Alexander, dochter 2 jaarKaren is een topprofessional – ze weet écht waarover ze spreekt – en ze is ook nog eens supersympathiek, begripvolen vertrouwenswaardig. Ze heeft ons echt de steun gegeven die we nodig hadden om dit tot een goed einde te brengen. Niet twijfelen, doen!

Elise & Toon, dochter 2 jaar en 5 maandenBedankt voor alle hulp/telefoontjes en de doeltreffende aanpak met een beter slapende Lewis en dus ook welgezinde ouders als resultaat !

Kim & Yannick, zoon 18 maandenBij de komst van ons tweede kindje, kon ons zoontje van twee niet meer zelfstandig inslapen. Ook tijdens de nacht werd hij meermaals wakker, waarna hij niet meer in slaap viel zonder onze aanwezigheid in de kamer.

Na zelf meerdere methodes te hebben geprobeerd, namen we contact op met Karen. Na haar eerste bezoek volgden drie zware weken waarbij we erg op onze tanden moesten bijten om te volharden in de methode die zij ons had voorgesteld. Deze drie weken bestonden uit ups en downs, gelukkig met geregeld contact voor de nodige bijsturing. Ondertussen is onze dochter vier maanden en slapen allebei de kindjes 's nachts heel goed! We durven het nog altijd niet helemaal geloven! We zijn super tevreden de stap te hebben gezet naar slaapcoaching.

Sieglien & Jürgen, zoon 2 jaarZe heeft ons super geholpen bij onze dochter van 2jaar die al geruime lange tijd heel slecht slaapt. Goede begeleiding en ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. Een echte aanrader voor kindjes die slecht slapen. Na 1,5week intensief bezig te zijn slaapt ze nu als een roosje en wij natuurlijk ook. Danku Karen!

Cindy & Joachim, dochter 2 jaarOok hier een succesverhaal! Onze dochter werd altijd wakker rond 5u en kwam doorheen de nacht ook vaak wakker, melk geven was de enige manier om ahar te sussen. Daar wilden we echt van af! Het is gelukt!! Dankjewel Karen!!

Marieke & Frederik, dochter 21 maandenKaren heeft ons heel goed geholpen met ons zoontje van 19mnd! Soms zie je door de bomen het bos niet meer en iedere goede raad maakt het alleen maar moeilijker. Zij gebruikt een 'zachte methode' met rekening te houden met uiteraard het kind maar ook met de ouders!!

David & Evy, zoon 19 maandenDank je Karen voor je fantastische hulp in september. Onze meid kon niet zelfstandig in slaap vallen. Is op korte tijd ontzettend positief veranderd. Terug een avond om wat werk in te halen ;-). Ook nu we in een moeilijkere periode zitten, kunnen we bij Karen terecht voor een luisterend oor, tips en advies. Zeker een aanrader!

Charlotte & Dries, dochter 10 maandenOnze dochter van 8 maanden was moeilijk in slaap te krijgen in de vooravond. Het duurde soms 2 tot 3 uren eer te zich overgaf. Mits een goede begeleiding (schema s en structuur brengen) en een goede opvolging zijn we erin geslaagd haar in bed te leggen en ze slaapt dan ook zeer snel in. We hebben eindelijk terug een avond en geen stress meer. Ook deed ze vaak hazeslaapjes overdag, deze zijn nu ook deels gebeterd. bedankt Karen. Ik beveel het iedereen aan!

Wendy & Kevin, dochter 8 maandenWe would like to thank you for your help, support, thoughtfulness, empathy, care, dedication and all the effort you put into your work with desperate parents like we used to be when we first met you.

A & D, dochter 12 maanden en zoon 3 jaarOns oudste zoontje was altijd een moeilijke slaper geweest. Het duurde lang voor hij tijdens de nacht doorsliep. Toen ik echter zwanger werd van ons tweede zoontje, wilde hij plots alleen nog met mama gaan slapen. Als mijn man hem naar bed bracht, brak de hel letterlijk los. Consequent zijn hielp niet. Hij begon dan steevast luid te huilen en brullen om mama en hij kon dit wel uren volhouden. Met een tweede baby op komst en de typische zwangerschapsvermoeidheid, leek het ons verstandig om de hulp van Karen in te roepen.

Zelf geraakten we er niet meer uit. De kostprijs moesten we even overwegen, maar ik kan je verzekeren dat het het helemaal waard was. Na een fijne, geruststellende intake volgden enkele spannende weken waarin we zelf aan het werk moesten. Na 2 weken met regelmatige coaching van Karen merkten we echter al een grote vooruitgang. Na een maand konden we dan ook fier melden dat we elkaar meestal zeer vlot konden afwisselen en hij had de overstap naar een grote jongens bed gemaakt zonder dat hij er ongevraagd uit kwam. Kortom een succesverhaal. Bedankt Karen! Een echte aanrader voor alle (jonge) ouders met slaapgebrek. Je hoeft er echt niet alleen voor te staan!

Bianca & Stijn, zoontje 2,5 jaar

Maak nu een afspraak!