Losse consultatie

  • Heb je een kleuter die oneindig vaak uit bed komt?
  • Krijg je geen vat op het ritme van je kindje?
  • Was jouw peuter altijd een goede slaper, maar loopt het de laatste periode plots veel moeilijker?
  • Zijn er een aantal gewoontes blijven hangen na een vakantie en geraak je hier maar moeilijk uit?
  • Heb je vragen over de slaap van jouw kindje jonger dan 6 maanden?

Dan beantwoord ik met plezier al jouw praktische slaapvragen tijdens een losse consultatie.

Elk kindje is anders, elk gezin is anders, en daarom vind ik het belangrijk om telkens advies op maat te geven. Als voorbereiding van de consultatie zal ik je vragen een vragenlijst in te vullen en een dagboek bij te houden gedurende 3 dagen.

Een losse consultatie duurt 1 uur en kost €97 incl. BTW. De consultatie gaat door via een videogesprek.

Wil je graag een samenvatting van ons gesprek? Dat kan! Een losse consultatie mét een uitgeschreven mini slaapplan komt op €147 incl. BTW.

Ik wil een losse consultatie plannen

Belangrijk om te weten!
Bij een losse consultatie kijken we naar de basis die nodig is voor een optimale slaap (bv. realistische verwachtingen, ritme, bedtijdritueel, slaapomgeving, ...).

Bij een slaapcoachingtraject gaan we een stapje verder. Naast de basis kijken we stap voor stap hoe je de slaap kan optimaliseren, overlopen we hoe je dit best aanpakt, hoe je samen met je kindje kan oefenen op een liefdevolle en verbindende manier, hoe je rond slaapassociaties aan de slag kan gaan indien dat nodig is, ... . Als je op zoek bent naar een individueel slaapplan op maat van jouw kindje en jullie gezin, dan raad ik een traject slaapcoaching aan.