Online programma'sAls ouder van een baby of jong kind, heb je niet altijd zeeën van tijd om je te verdiepen in uitgebreide cursussen, slaapgidsen, boeken, … .

Speciaal voor jou, maakte ik daarom mijn POWER(NAP) PROGRAMMA’s!

Deze programma’s gaan over slaapthema’s waar ELKE ouder vroeg of laat mee in aanraking komt, maar vaak zoekende of onzeker in is.

Zoals je misschien al wel weet, geloof ik niet in ‘one size fits all’ oplossingen. In mijn programma’s gaan we daarom verder dan de algemene informatie die je overal vindt en neem ik jullie mee in alle mogelijke scenario’s + de oplossingen die daarbij horen.

Wat heeft dit te maken met power en powernaps? Wel, ik hou zelf van informatie die to the point en concreet is, waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. No nonsense programma’s, die power uitstralen. Op die manier heb ik ook mijn programma’s opgebouwd. Ook al doet je kindje enkel maar korte dutjes, of heb je enkel maar die powernap in de late namiddag om in mijn programma te duiken: 1, 2 of 3 van die momentjes zijn genoeg om mijn programma te doorlopen.

Ben je klaar om met 100% vertrouwen die volgende mijlpaal van jouw kleintje tegemoet te gaan?

Here we go!