Als kersverse ouder, of zelfs al voor de geboorte, is slaap een thema waar je ongetwijfeld bij stilstaat. Tegelijkertijd is dit ook het thema waar je heel weinig informatie over krijgt. Vaak krijg je heel wat goedbedoelde raad en tips te horen vanuit je omgeving, waardoor het soms nog moeilijker is om door het bos de bomen te zien.

Voor baby’s tot 6 maanden is er slaap pakket Newborn. We overlopen wat er belangrijk is om te weten rond slaap, specifiek voor de leeftijd van jouw baby. We staan stil bij de verwachtingen die je mag hebben en wat je kan doen om een gezonde slaapbasis voor je baby te creëren. Bij baby’s jonger dan 6 maanden mag er nog niet gestart worden met effectieve slaapcoaching omdat ze er fysiek, mentaal en qua ontwikkeling nog niet klaar voor zijn.

Voor kinderen vanaf 6 maanden tot 5 jaar zijn er twee slaap pakketten mogelijk: zilver en goud. We staan telkens stil bij jullie situatie, de slaapproblemen en jullie doelen als ouders. We creëren samen een slaapplan dat past bij jullie gezin. Het verschil tussen de 2 pakketten zit in de frequentie van de opvolggesprekken. Slaap pakket Goud is met 12 opvolggesprekken en dus de meest intensieve coaching het traject met de hoogste slaagkans (95%).

Ik begeleid jullie aan de hand van de Gentle Sleep Coaching methode. Deze methode biedt een oplossing die liefdevol en haalbaar is voor alle ouders. Ik geloof niet in een “one-size-fits-all” methode en zal nooit adviseren om je kind alleen in zijn bedje te laten huilen. Beloven dat er geen traantjes zullen vloeien kan niemand, maar het doel is wel om ze te minimaliseren.

Boek meteen een eerste vrijblijvend gesprek!

Extra's

  • Voor tweelingen: 150 € (incl. btw)
  • Voor elk ander kind binnen het gezin bij gelijktijdige coaching: 195 € (incl. btw)
  • Consultatie 's avonds of op zaterdag: 35€ (incl. btw) extra
  • Voor een telefonisch consult buiten de pakketten reken ik een bedrag van 65€ per uur (incl. BTW). Alleen het aantal gebelde minuten wordt in rekening gebracht.
  • Workshop: offerte op aanvraag
  • Cadeaubon volgens bedrag naar keuze
  • *Reiskosten tot 25 km (enkele reis) vanaf Nieuwpoort zijn inbegrepen. Boven 25 km geldt een tarief van 0,60€ incl. btw per km.
Maak nu een afspraak!