Tip: schrijf je hier in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang mijn gratis slaapgids met 7 slaaptips!
05/09/2020

Starten op school en slaap

In België starten de meeste kindjes op de leeftijd van 2,5 jaar op school. Hoe combineer je de start op school met de dutjes van je peuter?
27/08/2020

Van vakantieritme naar schoolritme

Tijdens de vakantie hebben veel gezinnen een ander ritme dan normaal en is de structuur soms ver te zoeken. 1 september en dus de (herop)start op school komt dichterbij! Tijd om terug naar het 'normale' ritme te gaan, maar hoe pak je dat aan?
20/07/2020

Slapen op vakantie

Slapen op vakantie, hoe pak je dat best aan? Om volop te kunnen genieten, kunnen deze slaaptips alvast een hulp zijn!
18/04/2020

Nachtmerrie of nachtangst?

Heeft mijn kindje last van nachtmerries? Of zijn het nachtangsten? Wat is het verschil? En wat kan je als ouder doen?
11/03/2020
Slaaptips

14 tips en weetjes rond slaap

Als kersverse ouder zal je over het onderwerp ‘slaap’ wellicht 101 goedbedoelde tips en adviezen krijgen uit je omgeving. Ik help jullie graag op weg met een aantal onderbouwde tips en weetjes rond slaap.
13/02/2020

Slaapregressie! Wat is het? En wanneer is het weer voorbij?

Wat is er aan de hand? Je baby of peuter sliep goed ‘s nachts, deed goed zijn dutjes overdag en ging vlotjes naar bed ’s avonds. Plots krijg je hem niet meer in slaap, eender wat je probeert. Als jij en je baby opeens veel te weinig slaap krijgen, kan […]
11/12/2019

Feestdagen

Hoe combineer je de feestdagen met de slaap van je baby, peuter of kleuter? Wat als je kindje het moeilijk vindt om op verplaatsing te slapen? Wat als je kindje weigert om een dutje te doen als er zoveel leukere dingen te beleven zijn dan slapen? Wat als de timing van het feest heel je schema overhoop haalt?
24/11/2019

Tips van de slaapcoach voor ouders met (kleine) kinderen. (HLN)

Maak nu een afspraak!