Freebies!

Slaapregressie en slaapprogressie bij je baby of peuter
11/07/2022
Wanneer gaat mijn baby doorslapen?
16/03/2023
Slaapregressie en slaapprogressie bij je baby of peuter
11/07/2022
Wanneer gaat mijn baby doorslapen?
16/03/2023

First things first. 9 kansen op 10 ben je op mijn website terecht gekomen op zoek naar tips om je kindje beter te doen slapen, en ook zelf de slaap te kunnen krijgen die je nodig hebt. Eerst en vooral gaan we dan kijken naar de basisbouwstenen voor een goede slaap. Als die zaken niet juist zitten, zal er van een betere nachtrust of betere dutjes immers geen sprake zijn.

7 belangrijke bouwstenen schreef ik alvast neer in mijn gratis slaapgids met 7 slaaptips.

Maarrrr dat is uiteraard nog niet alles!

De afgelopen jaren had ik de eer om honderden gezinnen te mogen begeleiden in hun zoektocht naar meer slaap. Heel vaak contacteert een gezin me voor het eerst op het moment dat hun baby 4 à 5 maanden is. Dat is voor veel kindjes (en hun ouders) een pittige periode op vlak van slaap. Op hele korte tijd leert je baby ongelofelijk veel, maar ook in hun slaappatroon verandert er vanalles. Ze noemen dit ook wel eens de ‘slaapregressie’ van 4 maanden. Anderen verkiezen de term ‘slaapprogressie’ omwille van de vooruitgang dat een baby maakt op die leeftijd. Je kan alvast meer lezen over die slaapregressies in deze 2 blogs die ik schreef:

Eender welke vorm van slaaptraining of slaapcoaching is op deze jonge leeftijd nog niet mogelijk. Dat raad ik pas aan (ten vroegste) vanaf 6 maanden (gecorrigeerde leeftijd). Waarom slaapcoaching pas mogelijk is vanaf 6 maanden? Dat lees je hier.

Speciaal voor deze ouders heb ik een freebie geschreven met 20 survival tips voor de slaapregressie rond 4 maanden. Verwacht geen magische oplossing, ik kan (nog steeds) niet toveren. Ik geef je wel heel wat handige tips, en onthou: het is heel normaal en het gaat ook weer voorbij.

Benieuwd?

Groetjes,

Karen

Freebies!
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met onze Cookie policy.
advanced-floating-content-close-btnMaak nu een afspraak!